fbpx

Калуські волонтери повернулися з Донбасу

Суспільство 12:23, 15.12, 2014

Калуські волонтери після кількаденної поїздки у зону АТО повернулися додому. У їхньому маршруті були Дебальцеве, Кримське та Артемівськ.

“З Божою допомогою закінчилась чергова поїздка в зону АТО. У понеділок, 8 грудня, виїхали два буси. Добравшись до Харкова, там заночували, а в 5 ранку вирушили в сторону Артемівська, де розділились на два маршрути: одна машина взяла Дебальцевський напрямок, іншу довелося залишити в Артемівську на ремонт”, – розповідає волонтер Іван Войтановський, пишуть Вікна.

За словами волонтера, найперше розвантажилися в 44-ій бригаді, яка базується за Артемівськом у напрямку Горлівки. Там служить наш земляк Роман Гірник. Далі вирушили на Миронівку – у поле, на передову, де проходять службу Михайло Балита і Валера Потопальський. Далі  на Дебальцеве, де дислокується 128-а бригада, у складі якої, зокрема, є наші хлопці в медроті.

“Віддали передачі і вирушили на медичний пункт у Дебальцеве, де залишили медпрепарати, які допомагали зібрати Регіна Демус та Алла Левицька. Переночувавши в Дебальцевому, ми повернулись в Артемівськ, де завантажили буса, і поїхали у напрямку Кримського. По дорозі, до речі, заїхали до ще одних наших бійців – Тимура Тичковського, Віталія Токмакова, Віктора Чернеги та Олега Кропивки. Остання зупинка  у Кримському, де проходять службу калушани Олександр Соколовський, Петро Андрухів, Сергій Беган”,  каже Іван Войтановський.

Цього ж дня волонтери вирушили на Артемівськ, а далі через Дніпропетровськ на Калуш. Уже в суботу ополудні були вдома.

“Велика подяка волонтеру з Вигоди Іванні Кравчук за кровоспинні препарати та целоксні бинти і за стартер до ЗІЛа-130, який ми передали в 44-у бригаду, отцю Григорію Морозу  за труби до буржуйок та плівку, отцю Івану з Бурштина – за 4 великі буржуйки, з яких хлопці роблять бані, Олегу Першину, який передав 5 пічок на солярці, Тзов “Колос”  за “бородинський” хліб та всім небайдужим людям, які нам допомогли це організувати”,  підсумував волонтер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: