fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Кандидат в Президенти Дерев’янко взяв участь в автопробігах на Луганщині та розповів, як вирішити ключові проблеми регіону. ФОТО

Кандидат в Президенти Дерев’янко взяв участь в автопробігах на Луганщині та розповів, як вирішити ключові проблеми регіону. ФОТО

Політика 15:35, 26.03, 2019

Кандидат в Президенти України від партії "ВОЛЯ", народний депутат Юрій Дерев’янко відвідав міста Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне Луганської області, де обговорив з місцевими мешканцями ключові проблеми регіону та запропонував план їх вирішення.

Жителі Рубіжного розповіли, що хімічні підприємства в 50-60-ті роки минулого століття засаджували територію довкола міста деревами і там утворився чудовий ліс. Цю територію оформили на лісгосп, без погодження з громадами, і останні майже 10 років проводять там вирубку лісу.

"По оформленню цієї землі під лісгосп порушено кримінальне провадження, бо там документи підроблені, але справа стоїть на місці. Проводять рубку суцільну, просто всі дерева підряд рубають, бо вони вже старі. Але нічого не висаджують! Ділянки, вирубані ще 5-7 років тому, нині поросли хащами, а не деревами. Лісничі кажуть, має бути природне відновлення лісу", – кажуть місцеві активісти.

Юрій Дерев’янко зауважив, що для того, щоб ліс відновився природно, потрібно 60 років.

"Люди, які проживають довкола, просто не доживуть до цього часу. Тут територія, екологічно обтяжена підприємствами, тому ліс повинні висаджувати. Важливо з’ясувати, чи документація в порядку, чи не використовують службове становище для збагачення. Тут є дві проблеми – екологічна, бо ліс, який мав захищати мешканців від негативного впливу підприємств, знищується, і підхід до лісового господарювання", – зазначив Юрій Дерев’янко.

Крім того, підприємці Рубіжного розповіли Юрію Дерев’янку, як їх торгові точки на ринку за погодженням влади привласнюють місцеві багатії. Останнім дають в оренду землю, на якій підприємці за власний кошт облаштували торгові точки. Тим, хто бореться за свої права і майно, нині погрожують.

Дерев’янко висловив свою повагу людям, які не здаються та борються за свої права. "Цей безпорядок щодо бажання місцевої влади віджати чиєсь майно і передати "своїм" є і в інших містах! Якщо ви власник майна – то ніхто не має права його вкрасти. Ви платите податки, даєте людям роботу. Треба зупинити правопорушення, юридичним шляхом заблокувати виділення землі місцевими олігархам, добитись вашого права оренди на землю під МАФами. Треба об’єднуватись всім підприємцям. Через півтора року цих покидьків з місцевої влади ви зможете викинути і обрати адекватну владу, ви самі маєте ставати цією владою", – закликав політик.

Під час візиту на Луганщину Дерев’янко зазначив, що українські міста, такі як Лисичанськ, де знаходяться нафтопереробні заводи, мають величезний потенціал, але нині дуже відстають у своєму розвитку.

"Нафтопереробний завод просто стоїть, таке і в інших українських містах. А Порошенко з бандою завозять паливо сюди, замість того щоб розвивати промисловість і піднімати міста, давати людям робочі місця і гідний рівень життя. Те саме з заводом з виробництва скла, все стоїть, замість того, щоб працювати на благо міста та країни", – обурився Дерев’янко.

Крім того, Юрій Дерев’янко взяв участь у автопробігах за 10% розмитнення у Рубіжному, Лисичанську та Сєверодонецьку, де також поспілкувався з місцевими жителями про те, як змінювати систему та будувати сильну країну.

"Наше завдання – руйнування монополій на ЗМІ, на економіку, на формування влади. Для цього мають бути незалежний від олігархів президент і якісно нова команда у Парламенті. Разом ми зможемо побудувати неоекономіку, цифрову державу, перейти до елементів прямої демократії, зупинити війну та повернути окуповані і анексовані території", – висловив він переконання.

Він закликав українців на виборах голосувати не як всі, не за так званих "прохідних", а за свої власні цінності, ідеї і переконання.

"Голосуйте за власні цінності, ідеї та переконання, а не за "прохідних". Прохідні не дадуть вам того, чого ви самі хочете, – вони нав‘яжуть вам свою волю і свої ідеї", – підсумував політик.

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: