fbpx

Кандидатуру Юрія Дерев’янка у Президенти України підтримав РНС Київщини

Політика 18:04, 06.08, 2018

Обласна конференція РУХУ НОВИХ СИЛ Київської області ухвалила рішення підтримати кандидатуру одного з лідерів РНС, нардепа Юрія Дерев’янка на президентські вибори.

Під час конференції Юрій Дерев'янко обговорив з делегатами та активістами свою президентську програму, яка включає неоекономіку, цифрову державу, перехід до прямої демократії та план припинення війни.

"Зараз ми маємо унікальне вікно можливостей, щоб кардинально змінити систему в Україні, відібрати владу від олігархів та передати її людям. В жодні реформи і тюнінгування цієї системи я не вірю", – зазначив Дерев'янко.

Він переконаний, що нова податкова система з лише 4 основними податками, легалізація всіх видів підприємницької діяльності, впровадження криптогривні та технології блокчейн дозволить українцям швидко ставати заможнішими, захистить їхні права та мінімізує бюрократію.

Дерев'янко наголосив на необхідності побудови цифрової держави та переходу до прямої демократії, аби українці могли брати участь у прийнятті важливих загальнодержавних і місцевих рішень, через електронний кабінет давати оцінку роботі чиновників і депутатів і мати змогу їх відкликати.

"Це можливо впровадити в Україні. Якщо у Великобританії і Німеччині запропонувати впровадити пряму демократію, люди скажуть: навіщо, якщо в них і так все добре і у них влада справляється. А в Україні це потрібно, в Україні все дуже погано, довіра до інститутів влади – нуль. Річний бюджет Києва становить 1 млрд 800 млн доларів, за 5 років це 10 млрд доларів, якими розпоряджається мер і 110 депутатів. Вони мають індульгенцію впродовж 5 років дерибанити цей бюджет. Українці повинні вирішувати, на що і як спрямовувати ці кошти", – зазначив Дерев'янко.

"Цифрова держава дозволить через електронний кабінет отримувати послуги, які надає нам держава. Це вб'є корупцію, монополії, забезпечить надання якісних сервісів за простою процедурою, без зайвого контакту з чиновниками", – додав нардеп.

Киянин Володимир спитав, яка цільова аудиторія цієї програми, адже вона цікава здебільшого молоді, яка майже не ходить на вибори.

"Наша цільова аудиторія  будь-яка людина, яка має світлу свідомість, європейське бачення і прогресивне мислення. У Луцьку ми мали змогу поспілкуватись зі старшими людьми  представниками товариства "Холмщина", і більшість з них дуже активно включилась у дискусію, вони все чудово розуміють. 40% виборців сьогодні не ходять на вибори, ми проаналізували, що більшість з них  дуже круті креативні люди, ІТшники, ми спілкувались з ними у різних містах. Вони знають, що ці технології, які я пропоную, працюють, в цьому в них сумніву немає, але вони не ходять на вибори, бо не хочуть чергового розводняка, бути обманутими. Вони є у внутрішній еміграції до власної країни. Вони повернуться з цієї внутрішньої еміграції, якщо зрозуміють, що це справді змінить країну на таку, в якій вони хочуть жити",  пояснив Дерев'янко.

Нагадаємо, один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ Юрій Дерев'янко проводить зустрічі з активістами РНС та мешканцями у різних областях України. Кандидатуру Юрія Дерев'янка на президентські вибори вже підтримали на обласних конференціях Івано-Франківська, Львівська, Тернопільська, Чернігівська, Полтавська, Житомирська, Кіровоградська та Миколаївська обласні організації.

На правах реклами

 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: