fbpx

Кастинг на мюзикл: у Франківську шукають короля Галіції і його свиту

Культура 19:09, 11.05, 2016

В Івано-Франківську команда "Гарячого спорту" ініціювала зйомки актуального мюзиклу. Відтак сьогодні презентувала його концепцію і оголосила кастинг акторів на зйомки.

Нагадаємо, що у Франківську задумали зняти мюзикл на урбаністичну тему. Команда "Гарячого спорту", лідером якої є Сергій Караванець, оголосила кастинг для непрофесіоналів.
Для мюзиклу, повідомив його ініціатор, потрібно 30 акторів-вокалістів та 15 танцівників.
Раніше зйомки планувалися у форматі вуличних танців. Але тепер уже організатори говорять про приміщення, оскільки технічно якісно відзняти мюзикл, на їхню думку, в умовах вулиці неможливо. 

"Треба дуже багато працювати – через піт, кров і сльози, якщо ви не готові, то можете збирати валізи і приходити на прем'єру мюзиклу",  звернувся Сергій Караванець до учасників кастингу.

Творчий експеримент, як окреслили завдання організатори зйомок мюзиклу "Король Галіції", передбачає втілення історії про розбещеного юнака. Батьки-бізнесмени забезпечують йому безтурботне існування.
"Він поводиться зухвало і нахабно, легковажить законами моралі і совісті, та одного разу фортуна повертається до нього спиною. Вчорашній мажор опиняється на місці тих, кого він ще вчора зневажав. На додачу, його залишає кохана, яка виявляється у конфронтації з родинним бізесом батьків юнака. Йому доводиться заново завойовувати її серце та навчитися жити життям звичайного хлопця. І, можливо, в нього таки з'явиться шанс на щасливе життя та взаємне кохання",  такою бачать концепцію мюзиклу. 
На презентації оголосили про початок збору заявок на участь у кастингу. Сам кастинг пройде 25 травня в університеті Короля Данила. Презентація проекту запланована на осінь цього року. 
"Мюзикл  це легка форма донесення інформації, тому ми зупинилися на цьому форматі,  пояснив Сергій Караванець.  Завдання нашої команди  допомогти молодим талановитим людям вийти на широку публіку, а акторам  вийти на новий рівень. В Україні є тисячі нереалізованих талантів, ми хочемо допомогти їм проявити себе. Ми відкриті для всіх аматорів і професіоналів".
За словами Караванця, у реалізації проекту команда орієнтується передовсім на гранти, потім шукатиме спонсорів. 
У команді проекту  відомі франківці:
Тетяна Осадчук  режисер, тренер з акторської гри, ведуча дитячого проекту "Благодійний Арт-пікнік"; 
Ірина Батюк  тренер з вокалу. Сертифікований тренер за методикою Сетс Ріггса;
Людмила Лінник  співавтор текстів, пісень;
Олег Андрухів  шоумен, співавор проекту "Хлопці за викликом", проректор з навчально-виховної роботи  університету права імені Короля Данила Галицького;
Дмитро Лека – дипломований хореограф, засновник та керівник Maasai Dance School, учасник проекту "Танцюють всі";
Юлія Гулян  засновниця Maasai Dance School, учасниця Maasai Fam. Активно розвиває сучасну хореографію. Навчається та відвідує численні майстер-класи топ-хореографів України і Європи.
 
 
 
 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: