fbpx

Казкова вежа з сюрпризом: для франківців та туристів приготували інтерактивний подарунок

Суспільство 21:18, 25.01, 2018

Ініціатива "Франківськ Який Треба Берегти" розробила інтерактивний подарунковий комплект, який уважає життєрадісною забавою для всієї родини – чи то франківців, чи гостей міста.

Яскравий, життєрадісний, інтерактивний і про рідне місто – такий подарунок приготувала і показала в мережі ініціатива #ФранківськЯкийТребаБерегти.

І дорослим, і маленьким франківчанам, і гостям міста адресує інтерактивний подарунковий комплект забавок координаторка ініціативи Марія Козакевич. 

"Це кадендар з будівлями нашого міста. Я давно хотіла таку ідею з зображенням Франківська реалізувати, бо хочеться, щоб в франківських домівках були франківські речі, які би нас тішили. Ми часто купуємо магніти на холодильник в інших містах, привозимо сувеніри з інших країн. А як же наше місто?! А такий виготовлений і придуманий в Франківську календар захочеться і дорослим на стіну повісити чи подарувати комусь, і дітям буде цікаво розмальовувати і гратись. Відповідно і вигляд календаря веселий, життєрадісний!" – розповіла КУРСу про проект Марія Козакевич. 

Виявляється, що календар із стилізованим зображенням середмістя – це тільки частинка "подарунка" франківцям та гостям міста.

Ініціатива #ФранківськЯкийТребаБерегти розробила цілий інтерактивний подарунковий комплект – до календаря є і розмальовка, а з тубуса, в якому знаходяться календар і розмальовка, можна буде зробити "Казкову вежу" з вітражними віконечками, дверима, дахом – всі потрібні для цього елементи додаються.

"Так що це забава для всієї сім'ї", – акцентує Марія Козакевич. 

Ідею талановито втілила художниця Христина Стринадюк

Календар уже надрукували. Повний подарунковий комплект презентують у Франківську на початку лютого. 

Нагадаємо, нещодавно на Казковій вежі обласної дитячої бібліотеки у Франківську відновили вітражні вікна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: