fbpx

Керівник міліції Прикарпаття поспілкувався з мешканцями Косівщини

Суспільство 09:32, 21.11, 2014

У конструктивній бесіді з жителями гірського району начальник УМВС України в Івано-Франківській області Микола Семенишин ознайомився з думкою краян щодо діяльності місцевої міліції та наміченими шляхами подальшої співпраці з громадою.

Нагодою зустрітися з очільником обласної міліції найперше скористалися представники органів влади району. Заступник голови Косівської райдержадміністрації Ярослав Бринський та заступник голови районної ради Василь Фокшей загалом позитивно оцінюють роботу косівської міліції під керівництвом нещодавно призначеного начальника райвідділу Мирослава Атаманюка. Вони висловили готовність й надалі всіляко виявляти обопільну зацікавленість у забезпеченні правопорядку в населених пунктах району та посильно долучатися до вирішення проблемних питань. Зокрема, одним з найнагальніших є покращення технічної оснащеності правоохоронців, про що також мовилося під час зустрічі, інформує УМВС в Івано-Франківській області.

До Миколи Олександровича звернулося кілька мешканців Косівщини з особистими питаннями щодо роботи правоохоронців. Усі вони були або невідкладно вирішені, або ж заявників було проінформовано про хід їх розгляду. Якщо ж вирішення проблеми виявлялося не в компетенції міліції, то у таких випадках надавалися рекомендації щодо ймовірних шляхів їх розв’язання та скеровувалися за відповідним напрямком.

На особистому прийомі керівника прикарпатської міліції в Косівському райвідділі внутрішніх справ побували й представники місцевого духовенства. Вони запропонували своє бачення профілактичної роботи працівників міліції, зокрема, в молодіжному середовищі та з сімейними дебоширами. Також священики висловилися за об’єднання зусиль з правоохоронцями у вихованні правової культури краян.

Змістовним і плідним виявилося спілкування з активістами місцевих громадських організацій, які зосередилися на кількох напрямках діяльності. Зокрема, вони взялися допомагати міліціонерам наводити порядок на автошляхах району. Небайдужі до спільних проблем жителі Косівщини пообіцяли "підставити своє плече" й у інших справах заради порядку та спокою в районі.

Підсумовуючи зустрічі, керівник міліції Прикарпаття зауважив, що далеко не в кожному районі є така активна позиція громади, тож необхідно спрямувати в ефективне русло цей потенціал, і користь від цього буде усім мешканцям Косівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: