fbpx

Керівник "Муніципальної варти" вважає, що пиякам місце у виправних закладах, а не в армії

Суспільство 09:57, 14.11, 2017

Начальник КП "Муніципальна варта" Богдан Кухарук вважає неправильною ініціативу мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа забирати клієнтів місцевих наливайок в армію.

"Я вважаю, це трохи неправильно. Таких людей не можна посилати в армію, в армію має бути конкурс. А цих хіба у виправні заклади", – відзначив Богдан Кухарук.

Він розповів, що на війні стикався з ситуаціями, коли через пияків гинули найкращі бійці.

"Людям, крім того, не можна заборонити відпочивати в принципі. Можна робити рейди біля клубів, щоби відповідально відпочивали. Неправильно непотріб скидати в армію. Але якщо буде така вказівка від міської влади, то ми проведемо перевірки громадського порядку", – зазначив Кухарук.

Втім, за його словами, "Муніципальна варта" не має права вручати повістки.

"В місті є кілька десятків наливайок, але ми працюємо з шістьома постійно. Це там, де за день розливають два десятки пляшок чи більше. Я рік працюю в Івано-Франківську і відкриваю постійно для себе нові місця, де можуть наливати алкоголь", – додав керівник "Муніципальної варти".

Нагадаємо, міський голова Руслан Марцінків під час оперативної наради запропонував боротися з нічними наливайками, призиваючи їхніх клієнтів до ЗСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: