fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Керівництво ІФ ОДА обговорило з представниками ОБСЄ питання безпеки в області

Керівництво ІФ ОДА обговорило з представниками ОБСЄ питання безпеки в області

14:30, 30.01, 2015

Перший заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації Сергій Басараб та заступник голови ОДА Ігор Пасічняк зустрілись з представниками спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

Сторони обговирили заходи, які вживаються обласною владою для запобігання створенню позаштатних ситуацій. За словами Сергія Басараба, гарантування безпеки жителям і гостям Прикарпаття є першочерговим завданням керівництва області.
 
"На сьогодні патрулі міліції посилено, зокрема, громадськими активістами. В області налагоджена тісна співпраця між обласною державною адміністрацією та правоохоронними органами, збільшено перелік інфраструктурних об'єктів, які знаходяться під постійною охороною. Нами прораховуються різні варіанти розвитку подій та приймаються відповідні рішення",  зазначив перший заступник голови облдержадміністрації.
 

Під час зустрічі також піднімалося питання проблеми прийому переселенців зі східних областей України і тимчасово окупованої Автономної республіки Крим. Як розповів т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк, в Івано-Франківській області проводиться робота для повного забезпечення вимушено переселених осіб місцем проживання, роботи та навчання. "На рівні області створено штаб, який координує роботу владних структур з волонтерами, забезпечуються виплати матеріальної допомоги переселенцям, проводиться відповідна інформаційна кампанія",  наголосив управлінець.

За підсумками зустрічі, сторони домовились поглиблювати співпрацю у безпековій політиці та проводити відповідні зустрічі й консультації.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: