fbpx

Керівництво МІУК привітало новостворені ОСББ та просить їх сплатити борги

Суспільство 22:20, 08.06, 2016

Директор КП "Муніципальна інвестиційна управляюча компанія" Мирон Джус просить новостворені ОСББ сплатити борги.

"Розуміємо, що утримання будинку є надзвичайно складною і важкою роботою, яка має багато складових, часто непомітних для пересічного мешканця. Тому як професійний управитель усвідомлюємо увесь той тягар, що звалився чи ще звалиться на плечі Вашого ОСББ", – йдеться у зверненні.

Це і питання організації власної паспортної служби, ведення будинкового обліку пільг та субсидій, переукладення договорів на електропостачання для будинкових потреб (ліфт і сходова клітка), договорів із окремими надавачами житлово-комунальних послуг, організації забезпечення потреб співвласників на випадок ліквідації аварійних ситуацій, підготовки житлового будинку до експлуатації в осінньо-зимовий період (проведення гідравлічних випробувань мереж теплопостачання, щорічний огляд систем димовідведення та вентиляції), інше.

Джус запевняє, що КП "Муніципальна інвестиційна управляюча компанія" надалі готове усіляко сприяти та підтримувати співвласників багатоквартирного будинку у питаннях управління багатоквартирним будинком.

"Так, наше підприємство пропонує співвласникам будинку на договірних умовах надання послуг цілодобового аварійного обслуговування, паспортного обліку, надання інших послуг за рішенням співвласників",  повідомляє він.

Водночас директор МІУК просить новостворені ОСББ сплатити борги:

"Водночас звертаємо Вашу увагу, що правовідносини між співвласниками будинку та підприємством, що виникли між сторонами до моменту створення ОСББ, повинні бути виконані у повному обсязі, що означає необхідність проведення остаточних взаєморозрахунків та сплати наявних сум заборгованостей".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: