fbpx

Кілька ідей на вихідні у Франківську

Стиль життя 07:54, 06.04, 2019

Нарешті настали справжні, по-весняному теплі вихідні. Крім того, що обов'язково треба вибратись на природу, а ще краще на пікнік з сім'єю чи друзями, є кілька ідей, як не промарнувати час і докласти зусиль до саморозвитку та культурного просвітління. КУРС не дасть вам засумувати на вікенді!

Піти в ІТ

Можна почати з конференції. Сьогодні відбудеться "IT Rally Starters" – найбільша конференція для ІТ-початківців та студентів у Івано-Франківську.

У програмі події: знайомства з найбільшими ІТ-компаніями міста, презентації ІТ-курсів та курсів іноземних мов, корисні поради щодо працевлаштування та майбутньої кар’єри, а також цікаві доповіді, корисні знайомства та багато іншого…

Приготуйтесь до захоплюючої кар’єрної подорожі та будьте уважні на віражах!

1

Коли: 6 квітня, 09:00.

Де: Університет Короля Данила, вул. Коновальця, 35.

Ціна: безкоштовно, реєстрація за посиланням >>.

 

Розсмакувати каву

Сьогодні у "Фабриці кави" проведуть дегустацію нових сортів кави. Бариста приготує та розповість про декілька сортів, які з'явилися у закладі з різних куточків планети. Кава різної обробки та стилів обсмажування, про які ви дізнаєтесь на місці. Ви зможете їх скуштували і обрати, яка кава підходить саме вам.

2

Коли: 6 квітня, 12:00.

Де: "Фабрика кави", вул. Південний Бульвар, 35.

Ціна: безкоштовно

 

В театр

Ви ще не бачили "Гуцулку Ксеню"? Вистава, яка тбула нагороджена обласною театральною премією та здобула український "Оскар"

За сюжетом, у 1936 році до Ворохти прибувають зі США українські емігранти, щоб знайти молодому хлопцеві наречену в Карпатах. Батько заповідав йому мільйон доларів, але за умови, якщо він знайде на історичній батьківщині "свідому українку" і одружиться з нею.

Мюзикл "Гуцулка Ксеня" – це поєднання сучасної технології з українською автентикою. Зокрема, серед костюмів можна буде побачити унікальну колекцію гуцульських гунь Руслани Гончарук. А родзинкою сценічного рішення стане лазерне шоу від команди "Show Service".

Композитор Ярослав Барнич увійшов в історію української музики як основоположник модерної української оперети. Його називали "українським Лєгаром". Це був композитор європейської школи і стилю. Музика з оперети Ярослава Барнича звучатиме у сучасному аранжуванні, яке створив головний диригент Франківського драмтеатру Богдан Ткачук. А танцювальні номери, які присутні у виставі, мають у собі багато елементів сучасної хореографії, зберігаючи при цьому автентичний український лейтмотив.

3

Коли: 6 квітня, 18:00

Де: Франківський драмтеатр, вул. Незалежності, 42.

Ціна: 40-150 грн.

 

І ще одна цікава вистава чекає на гостей у неділю!

Суперзіркова прем'єра комедії на дві дії "Лазанья по-французьки" за п'єсою Марка Камолетті!

Легкі, невибагливі, бульварні комедії відомого французького комедіографа Марка Камолетті з успіхом йдуть не тільки у Франції, але і в Великобританії, Фінляндії, Німеччині.

У своїх творах Камолетті висміює пікантні життєві ситуації, які мають місце і в нашому житті, можливо, в цьому причина того величезного успіху, яким користуються його комедії.

"Лазанья по-французьки" – це комедія, в якій всі так загралися, що часом не можуть згадати, хто вони і кого повинні зображати.

Спектакль розрахований на найширшу глядацьку аудиторію: кожній людині потрібно іноді посміятися.

4

Коли: 7 квітня, 19:00

Де: Франківський драмтеатр, вул. Незалежності, 42.

Ціна: 190-430 грн.

 

Опинитися на "Один день в Парижі"

Вас чекатиме найромантичніший концерт весни – ексклюзивна програма "Один день в Парижі" від найталановитішого скрипаля України – Святослава Кондратіва. У цей вечір скрипка Маестро співатиме голосом легендарних Мірей Матьє, Едіт Піаф, Шарля Азнавура, Джо Дассена, Патрісії Каас, Zaz. Улюблені французькі мелодії у вишуканому обрамленні чуттєвих і емоційних авторських композицій, на які Маестро надихнув, його величність Париж! Приходьте, щоб відчуйти красу і велич одного з найкрасивіших міст світу! Подаруйте собі "Один день в Парижі"!

5

Коли: 6 квітня, 19:00.

Де: Обласна філармонія, ім. Іри Маланюк, вул. Курбаса, 3.

Ціна: 240-300 грн.

КУРС бажає гарних вихідних!

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: