fbpx

Кодекс честі та сумі-е: дні Японії пройдуть у Франківську

Культура 19:12, 01.11, 2017

В Івано-Франківську з 9 до 19 листопада представлять проект "Японія. Традиція краси".

Проект відбудеться в рамках року Японії в Україні, яким став 2017-й. 

В Івано-Франківську під час проекту "Японія. Традиція краси" з 9 до 19 листопада відбудеться кількадесят подій: фотовиставка, зустрічі, кіноклуби, майстер-класи японських мистецтв для дітей і дорослих, показ мультфільмів.

Кодекс честі, традиція чаювання та сумі-е, тобто японський національний живопис, – за цими та іншими традиціями Японії стоять такі чесноти як чесність, справедливість, внутрішня рівновага. Так, наприклад, дотримання кодексу честі в усіх сферах громадського та політичного життя є однією з причин феномену японського успіху. Можливо, і нам є що запозичити від дивовижної Японії для себе, для рідних, для міста та для країни. Знайомлячись з культурою Японії, ми можемо наблизитися до відповіді на питання, якими ми маємо бути для своєї країни, анонсує проект Олександр Дутка, організатор культурної виставки, керівник Івано-Франківської Культурної асоціації "Новий Акрополь". 

Презентація культурного проекту "Японія. Традиція краси" відбудеться 7 листопада в громадському ресторані Urban Space 100. Початок о 19.00.

На презентації представлять програму заходів з переглядом фрагментів японського кіно та мультфільмів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: