fbpx

Колектив ТБ "Галичина" просить облраду призначити гендиректором "свободівця" Ігоря Дебенка

Суспільство 20:53, 16.01, 2017

Колектив Івано-Франківського обласного телебачення "Галичина" звернувся до депутатського корпусу із клопотанням про підтримку кандидатури Ігоря Дебенка на посаду генерального директора Івано-Франківського обласного телебачення "Галичина".

Як писав КУРС, 23 грудня облрада звільнила гендиректора ОТБ "Галичина" Ольгу Бабій, яка протягом 25 років очолювала ОТБ.

Рішення про підтримку Ігоря Дебенка на посаду гендиректора прийняли на загальних зборах ОТБ "Галичина", які відбулись 16 січня 2017 року, пише Галичина.

"Беручи до уваги ділові та моральні якості, відповідність професійним критеріям, трудовий колектив ОТБ "Галичина" просить депутатський корпус Івано-Франківської обласної ради врахувати позицію колективу та призначити Дебенка І. Б. генеральним директором на черговому засіданні Івано-Франківської обласної ради", – йдеться у листі трудового колективу до голови Івано-Франківської обласної ради Олександра Сича.

Секретаріат Івано-Франківської обласної організації Національної спілки журналістів України підтримав рішення колективу ОТБ "Галичина" та кандидатуру Ігоря Дебенка.

Нагадаємо, Ігор Дебенко є депутатом Івано-Франківської обласної ради від ВО "Свобода".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: