fbpx

Коломийські поліцейські знайшли наркотики, двох дітей-втікачів та жінку, яка не за призначенням тратила дитячі гроші

Суспільство 20:04, 11.04, 2016

У суботу, 9 квітня, Коломийський відділ поліції провів відпрацювання території обслуговування. Для проведення заходів у рамках відпрацювання було сформовано 6 піших нарядів і 15 мобільних груп з числа місцевих поліцейських.

За час відпрацювання правоохоронці виявили та внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань інформацію про скоєння 4 кримінальних правопорушень, склали понад 30 протоколів про адміністративні правопорушення, про це написав у Фейсбук начальник Коломийського відділу Національної поліції Остап Білейчук.

Інспектори поліції превентивної дяльності склали 16 протоколів, в тому числі 7 адміністративних протоколів за появу в громадському місці в нетверезому стані, виявили та зафіксували 3 факти дрібного хуліганства і 4 – насильства в сім’ї.

Крім того, було перевірено 95 осіб, які перебувають на профілактичному обліку, виявлено 2 порушників обмежень адміністративного нагляду.

Інспекторами патрульної поліції виявлено 13 правопорушень. 7  за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.

Працівниками молодіжної превенції  2.

Також поліцейськими перевірено власників зброї.
Зокрема, працівники молодіжної превенції під час відпрацювання в одному із сіл Коломийського району виявили двох неповнолітніх дітей, які покинули постійне місце проживання, та передали їх батькам.
До відповідальності притягуватиметься 33-річна коломиянка. Працівники поліції виявили, що жінка отримує кошти на двох малолітніх дітей та використовує їх не за призначенням.

Під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні 35-річного коломиянина правоохоронці знайшли та вилучили два фольгові згортки із наркотичними речовинами та медичні шприци, які відправлено на експертизу в експертно-криміналістичний центр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: