fbpx

Коломияни блокують вантажівки зі сміттям, яке завозять з навколишніх сіл. ВІДЕО

Суспільство 13:16, 14.07, 2018

На сміттєзвалище в Коломиї звозили непотріб з міста і Коломийського району. Тепер мешканці вулиць, прилеглих до його території, блокують авто зі сміттям, зібраним у мешканців сіл.

Вивезенням сміття у Коломиї, 24 селах району та трьох ОТГ займається фірма "АВЕ". Але вже не вперше з цим питанням виникають проблеми – то люди нарікають на роботу фірми, то фірма не може порозумітися із владою. А тепер взагалі склалася патова ситуація. Коломияни, які проживають поуч із сміттєзвалищем у Коломиї, забороняють везти туди сміття із сіл, йдеться в сюжеті НТК.

Активісти кажуть, що дозволять вивантажувати сміття лише тих сіл, які приєднаються до Коломиї. Люди мотивують свої дії невиконаними обіцянками влади збудувати полігон в районі.

Голова районної ради Роман Дячук каже, що домовився із іноземними інвесторами про будівництво полігона. Але на території району не знайшлося для нього ділянки. Землі є, але мешканці сіл проти такого сусідства.

На сесії районної ради після обговорень та суперечок жодного рішення не прийняли. Дійшли згоди, що треба вести перемовини владі, громаді та фірмі "АВЕ".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: