fbpx

Коломиянин видурив у довірливих містян 2 600 000 гривень

Суспільство 13:38, 22.05, 2019

Жертвами коломиянина стали десять громадян, які вирішили обміняти українські гривні на іноземну валюту "за вигідними умовами". У результаті зловмисник збагатився близько на 2,6 млн гривень. За скоєне чоловіку загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

З грудня 2018 року до поліції звернулися мешканці Коломиї із заявами про шахрайство, інформує прес-служба Нацполіції Івано-Франківщини.

Вони повідомили, що 42-річний приватний підприємець з Коломиї заволодів їхніми грошима. 

Чоловік отримував від потерпілих гроші, обіцяючи обміняти їх на іноземну валюту за вигідним курсом, але за деякий час перестав повертати кошти.

Під час санкціонованих обшуків за місцем мешкання зловмисника правоохоронці виявили та вилучили документи, мобільні телефони, а також записи з інформацією про отримання грошових коштів від потерпілих. Наразі правоохоронці встановлюють також інших учасників, яких фігурант використав у своїх злочинних намірах.

22 травня правоохоронці оголосили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, за який передбачено до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: