fbpx

Коломиянин виграв півмільйона у лотереї "Спортпрогноз"

Суспільство 19:14, 24.05, 2018

Гравець "Спортпрогнозу" з Коломиї зробив виграшну ставку на фірмовому острівку "М.С.Л."

Виграш склав 500 тисяч гривень, повідомив оператор державних лотерей "М.С.Л.".

"20 травня 2018 року в Україні з’явився черговий футбольний шанувальник, який зірвав джек-пот лотереї ТОТО "Спортпрогноз" розміром 500 000 гривень. Ним виявився гравець із міста Коломия, який зробив виграшну ставку на фірмовому острівку "М.С.Л."…" – йдеться у повідомленні.

Для спрощення прогнозування гравцям надається можливість вибирати відразу кілька можливих результатів матчу, наприклад, перемогу однієї з команд і нічию тощо. Цією можливістю і скористався переможець із міста Коломия. Так, у 7 з 12 матчів гравець вирішив вказати одразу кілька результатів. А повністю впевнений він був у зустрічах п’яти команд: "Мілан" – "Фіорентина", "Сассуоло" – "Рома", "Спал" – "Сампдорія", "Удінезе" – "Болонья" та "Кордоба" – "Альмерія". Саме на ці матчі був вказаний лише один результат.

Варто зазначити, що повна сума виграшу переможця сягнула 512 256 гривень.

Такий історично великий виграш у лотереї "Спортпрогноз" отримують уже вдруге. Вперше півмільйона гривень дісталися гравцеві з міста Житомир 1 квітня 2018 року.

Нагадаємо, для того щоб зірвати джек-пот у "Спортпрогнозі", потрібно вгадати результати 12 футбольних матчів. І хоча рахунок вгадувати не потрібно, лише перемогу однієї з команд або нічию, все одно це дуже непросто та вимагає від гравців не стільки удачі, скільки футбольних знань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: