fbpx

Коломийська міліція вимагає закриття скандального клубу "Сектор"

Суспільство 16:42, 12.12, 2014

Представники громадських організацій Коломийщини сьогодні передали начальникові УМВС України в Івано-Франківській області Миколі Семенишину звернення від громади райцентру з приводу ганебного випадку в одному з розважальних закладів міста.

У зверненні містяться вимоги вжити заходи щодо притягнення до відповідальності винних осіб в ситуації, яка днями склалася в нічному клубі в Коломиї, та за порушення вимог законодавства терміново вивчити питання про припинення діяльності і закриття цього закладу. Крім того, громадські активісти вимагають за дії, несумісні, на їх думку, з діяльністю працівника міліції, вирішити питання щодо звільнення з займаної посади та з органів внутрішніх справ особи, яку вважають причетною до "кришування" діяльності цього нічного клубу, а також інших протиправних діянь, повідомляє КУРС з посиланням на УМВС в Івано-Франківській області.

Микола Семенишин підтвердив, що відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження відповідно до ст. 296 (Хуліганство) та ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. В рамках кримінального провадження будуть встановлені та опитані всі фігуранти та буде надана правова оцінка їх діям.

Розгляд цього провадження, як повідомив керівник прикарпатської міліції, перебуватиме на його особистому контролі.

Також Микола Семенишин повідомив присутнім, що керівником коломийської міліції вже направлено подання до Коломийської міської ради щодо призупинення діяльності розважального закладу.

Що стосується причетності до діяльності названого закладу чинного працівника міліції, то ця інформація буде перевірятися в ході службового розслідування, за результатами якого буде вжито відповідних заходів та проінформовано громадськість. На час проведення таких перевірок практикується відсторонення особи, щодо якої ведеться розслідування, від виконання службових обов’язків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: