fbpx

Коломийська поліція отримала три гібридних автомобілі "Mitsubishi Outlander"

Суспільство 10:28, 09.08, 2017

З нагоди другої річниці створення Національної поліції України прикарпатська поліція отримала 18 гібридних автомобілів "Mitsubishi Outlander". Три новеньких кросовери приїхали і в Коломийський відділ. Перед першим патрулюванням автівки освятив отець Петро Чиборак, а весь колектив благословив на добру роботу.

Урочистості з нагоди Дня Нацполіції відбулися на площі перед облдержадміністрацією в обласному центрі. Далі автомобілі розподілили між Івано-Франківським міським управлінням та районними підрозділами поліції, їх передали групам швидкого реагування. У Коломию приїхало три новеньких крососвери, йдеться в сюжеті каналу "НТК".

У Коломийському відділі поліції працюють 137 правоохоронців. Начальник Остап Білейчук каже, що транспортними засобами вони забезпечені. Мають 25 одиниць. 

Сектор груп реагування патрульної поліції налічує 54 особи. До цього коломийські правоохоронці вже працювали на сучасних зручних електромобілях – Тойота-Пріус. Але якщо Пріус мав одну батарею, то Аутлендер вже має дві, розповідає Андрій Тимків, заступник начальника поліції. 

Автомобіль нового покоління кросовер "Mitsubishi Outlander" презентували в 2012 році на автосалоні в Женеві, а його гібридний варіант – у тому ж році в Парижі. Гібридний "Outlander" поєднує в собі бензиновий і два електромотори з приводом на всі чотири колеса і можливістю працювати лише на електричному приводі. Максимальний запас ходу автомобіля складає 897 км, а у режимі виключно від електроприводу – 52 км. Витрати палива складають 1,9 л/100 км. Максимальна швидкість автомобіля –170 км/год.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: