fbpx

Коломийська райрада підтримала звернення щодо законів про 10% за розмитнення авто

Політика 14:59, 14.03, 2019

Коломийська районна рада звернеться до голови Верховної Ради Андрія Парубія щодо забезпечення якнайшвидшого розгляду законопроектів, які передбачають на три роки розмитнення автомобілів за ставкою 10% та принесуть в держбюджет 23 мільярди гривень.

За відповідне звернення депутати одноголосно проголосували на сьогоднішній сесії.

Йдеться про закони № 9518 та № 9519, які зареєстрував у Верховній Раді народний депутат України, кандидат в Президенти від партії «ВОЛЯ» Юрій Дерев’янко. Вони спрямовані на створення умов для доступності придбання автомобілів громадянами України. 

«Тішить те, що всі депутати свідомі того, що ці законопроекти є вигідними для українців. А тому об’єднались і проголосували за таке звернення», – говорить депутат Коломийської райради Іван Явдошняк

Відзначимо, що до написання законів № 9518 та № 9519 долучилось 80 громадських організацій і понад 10 000 людей з цілої України. 

«Зараз нам з вами потрібно максимально згуртуватися, щоб дотиснути вище керівництво держави, аби вони почули нашу Волю та ухвалити закон. Злочинна бездіяльність влади  це позбавлення людей їхньої власності та недоотримання бюджетом понад 23 мільярдів гривень, які держава отримає внаслідок розмитнення автомобілів!»  говорить нардеп, кандидат в Президенти Юрій Дерев’янко. 

Окрім того, звернення щодо підтримки законів Юрія Дерев'янка про 10% за розмитнення авто та якнайшвидшого розгляду їх Верховною Радою попередньо прийняли також Івано-Франківська обласна та Надвірнянська районна ради.

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: