fbpx

Коломийська студентка перемогла у Всеукраїнській олімпіаді з української мови. ВІДЕО

Суспільство 17:46, 14.04, 2017

Вихованка Коломийського педагогічного коледжу Людмила Перцович перемогла у Всеукраїнській олімпіаді з української мови. Зі ста можливих балів студентка набрала 87 і отримала перше місце, за яке змагались майже 40 студентів зі всієї України.

Людмила Перцович родом з Косівщини. Зараз навчається у Коломийському педагогічному коледжі. Вже другий рік опановує професію вчителя початкових класів, поглиблено вчить англійську мову, захоплюється спортом. Та найбільше уваги приділяє вивченню рідної української мови, йдеться у сюжеті каналу "НТК".

Перш ніж потрапити на Всеукраїнську олімпіаду, Людмила отримала перемогу серед студентів у рідному навчальному закладі, потім поїхала до Івано-Франківська, де отримала третє місце, а це означало, що їхатиме дівчина на Всеукраїнський етап інтелектуальних змагань. Аби достойно представити свій навчальний заклад, Людмила та її викладач Ганна Зварич готувались понад півроку.

Всеукраїнську олімпіаду з української мови серед студентів навчальних закладів першого-другого рівня акредитації організовують всьоме. Цьогоріч проводили захід у Полтаві, що дуже символічно, каже викладач-методист Коломийського педколеджу.

Після олімпіади Людмила та її викладач довго на лаврах не спочиватимуть. Надалі спільно працюватимуть над поглибленням знань з рідної мови. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: