fbpx

Коломийське "Покуття" виграло кубок області з футболу

Спорт 17:40, 24.06, 2018

На стадіоні "Хімік" у Калуші відбувся фінальний матч розіграшу Кубка Івано-Франківської області з футболу сезону 2017-2018 років. Головний трофей змагань виборювали коломийське "Покуття" і "Карпати" з Брошнів-Осади.

Матч був прикрашений завзятою боротьбою та закрученим сценарієм. "Покуття" та "Карпати" зіграли чудовий матч, в якому глядачі дізналися переможця лише з останнім ударом по м'ячу у створ воріт у кінцівці компенсованого часу, інформує прес-служба Івано-Франківської обласної федерації футболу.

Відзначився "покутянин" Тарас Сивка. Основний час закінчився внічию 1:1, причому відігравалися коломияни.

Івано-Франківська обласна федерація футболу вітає керівництво футбольного клубу "Покуття" (Коломия), гравців, тренерський штаб і вболівальників з завоюванням почесного трофею – Кубка області з футболу сезону 2017-2018 років.

"Цей тріумф – закономірний результат кропіткої роботи, високої кваліфікації та професіоналізму тренерів і гравців команди, батьківської турботи Президента клубу і потужної підтримки уболівальників.

Всі ви доклали чимало зусиль, проявивши волю і характер, які привели вас до високого результату. Сподіваємося, що цей стрімкий прорив стане запорукою подальших успіхів команди не тільки на обласній арені", – йдеться у повідомленні Федерації. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: