fbpx

Коломийські дільничні офіцери отримали новий службовий автомобіль

Суспільство 20:59, 18.06, 2018

У Коломийському відділі поліції відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 95-ї річниці з Дня створення служби дільничних. У заходах взяв участь начальник обласної поліції Володимир Голубош, народний депутат України Андрій Іванчук, міський голова Коломиї Ігор Слюзар, гості та особовий склад відділу поліції.

Вшановуючи нелегку службу дільничних офіцерів, начальник поліції Івано-Франківщини Володимир Голубош привітав офіцерів з професійним святом та зазначив, що свою службову діяльність у поліції розпочинав саме зі служби дільничного, тож на власному досвіді знає про труднощі та проблеми дільничних, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

"Я знаю цю службу. Знаю, що її ніхто не помічає, поки не стається проблема, чи якась біда. Тоді зразу усі звертаються до дільничного. Він та людина, яка на першому форпості стоїть і відразу на собі сприймає ті негаразди, проблеми і робочі моменти взагалі. Тобто дільничний скрізь  починаючи від дрібних сусідських конфліктів, закінчуючи особливо тяжкими злочинами: вбивством, розбійними нападами й інше. Тобто, відразу з нього питають, хто може з його території вчинити такий злочин. Тому від мене сьогодні вам щирі слова вдячності за службу. Я бачу вас, чую і знаю про ваші проблеми, тому зроблю усе, що від мене залежить, для покращення умов праці".

Народний депутат України Андрій Іванчук привітав офіцерів з професійним святом та зазначив: "Це служба, яка не має належного матеріального забезпечення, але завжди дільничні офіцери працюють з людьми, мають вагомі результати.

І сьогодні за підтримки Міністерства внутрішніх справ передано у підрозділ дільничних офіцерів Коломийської поліції автомобіль "Део Ланос" для покращення вашої роботи для ефективного реагування на звернення громадян". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: