fbpx

Коломийські комунальники придбали установку для сучасного ремонту доріг. ФОТО

Суспільство 19:32, 07.04, 2019

Комунальне підприємство "Полігонекологія" закупило техніку для поточного ремонту доріг струменевим методом. Це продукція польської фірми Madrog із комплектацією MPA 6.5W Madpatcher. Вартість установки – 1,67 млн грн.

Минулого року коломийські комунальники схожу модель тестували на вул. Грушевського. Порадились з міським головою і вирішили поповнити автопарк "Полігонекології" такою установкою. Закупили через систему "Prozorro". Наразі коломийські комунальники опановують навики користування установкою, для цього фірма-постачальник відрядила у Коломию свого представника, інформує прес-служба Коломийської міської ради.

Як йдеться в повідомленні, це сучасна керована комп'ютером машина для ямкового ремонту доріг струменево-ін'єкційним методом без попередньої підготовки дорожнього покриття. Дорожній ремонтер MADPATCHER – повністю автономне обладнання з можливістю монтажу на причіп, шасі або самоскид.

Вона економна у витратах матеріалів, мобільна, а головне – не потребує додаткових одиниць техніки й велкої кількості робітників. Так, два оператори і водій цілком забезпечують ремонт дороги.

Цей метод ремонту в кілька разів швидший і в три рази дешевший у порівнянні з методом, що включає фрезерування, укладання і ущільнення.

Фази ремонтного процесу:

  • Очищення і сушка ремонтного місця стисненим повітрям;
  • Зволоження шаром емульсії;
  • Заповнення ушкоджень сумішшю емульсії і щебеню;
  • Покриття заповненого місця дрібною фракцією щебеню.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 


 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: