fbpx

Коломийські медики пікетують обласну раду

Суспільство 10:25, 27.03, 2015

Працівники коломийської станції швидкої допомоги проти того, щоб їхню станцію відокремлювали від Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Кількадесят працівників станції швидкої допомоги з Коломиї пікетують засідання сесії обласної ради, яка сьогодні має розглянути питання про відокремлення станції від обласного центру екстреної медичної допомоги. Пікетувальники проти такого відокремлення.

“Нам добре, ми хочемо працювати у складі Центру. Ми маємо нові машини, зарплату. Володимир Дмитрик, колишній головний лікар, хотів надати нашій установі юридичний статус і відокремити від обласного центру. Таке рішення на сесію облради виніс депутат з Коломиї Юрій Романюк, тому люди приїхали сюди вамагати від депутатів дослухатися до громади”, – кажуть пікетувальники.

З проханням про підтримку пікетувальники звернулися до народного депутата України Юрія Дерев’янка, який саме прибув на сесію обласної ради. Вислухавши людей, Юрій Дерев’янко запевнив, що підтримає колектив Коломийської станції швидкої допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: