fbpx

Коломийські освітяни не змогли розрахуватися за придбані соки на суму понад 320 тисяч гривень

Суспільство 07:57, 20.05, 2014

Долинське підприємство «Галицька торгова компанія» звернулося до Господарського суду Івано-Франківської області з позовом до Коломийського міського управління освіти, вимагаючи повернути заборговані гроші.

У листопаді минулого року коломийські освітяни закупили у цієї фірми фруктові та овочеві соки на суму майже 325 тисяч гривень, але оплатити весь товар повністю не спромоглися. Приблизно 95 тисяч гривень боргу не було погашено і цього року, претензію «Галицької торгової компанії» від 20 березня 2014 року в Коломийському управлінні освіти залишили без задоволення. На суді відповідач мотивував несплату боргу «відсутністю коштів та відповідних кошторисних призначень».

6 травня цього року суддя Господарського суду Івано-Франківської області Г. Цюх задовольнив позов долинського підприємства. До речі, Коломийські освітяни не розрахувалися не тільки з цим підприємством. Того ж таки дня суддя цього ж суду В. Булка задовольнив позов приватного підприємця, якому Коломийське управління освіти не заплатило за поставлену курятину понад 60 тисяч гривень.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: