fbpx

Коломийським акторам, які травмувалися у ДТП, потрібні кошти на лікування

Суспільство 19:46, 23.12, 2017

Друзі та рідні просять допомогти зібрати кошти на операції та лікування акторів коломийського "Franco-театру", які постраждали у ДТП.

Про це написав у Фейсбуці адвокат Михайло Петрів.

"Іра Ярмоленко… Сергій Ярмоленко… Мар’яна Кодіна-Іванович… Катерина Трачук… Катерина Антонюк… Молоді, красиві, творчі, талановиті.

Вони прагнули і прагнуть творити ТЕАТР, вони хотіли і хочуть дарувати людям радість театральної творчості. 15 грудня 2016 року Franco-театр представив публіці свою першу театральну постановку. За рік діяльності FRANCO-ТЕАТРУ їм аплодував київський, львівський, мукачівський, івано-франківський, кам’янець-подільський, і звісно, рідний коломийський глядач.

Лише за рік три театральні прем'єри: "Панна, що возить фортепіано на возі", "Дон-Жуан з Коломиї" та Війна". Півтори сотні вистав на рідній театральінй сцені Мистецького центру "Світовид" і на сценах великих міст і Богом забутих сіл. Другий рік – це був початок нових звершень. Вже були плани на нові постановки. Вже були проведені перемовини з режисерами, розподілені ролі, всі готувалися до нового таїнства творення. Але жорстокий випадок зруйнував плани. Злий рок вніс свої корективи.Жахливе ДТП поставило їх на межу життя та…" – пише Петрів.

Акторам потрібна допомога на лікування.

"Всіх небайдужих просимо про матеріальну допомогу для акторів Franco-театру та помолитись за їх здоров’я. Рахунок в ПриватБанку UAH 5168 7559 3419 2580 Каріна Масьовська (дочка Ірини Ярмоленко)", – інформує Михайло Петрів.

КУРС писав, що ДТП сталася 21 грудня в селі Годи-Добровідка Коломийського району. Внаслідок аварії пасажир автомобіля BMW 530D, водій "Renault Kangoo" та його п’ять пасажирів госпіталізовані у Коломийську ЦРЛ на лікування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: