fbpx

Коли перемогли ідіоти: франківців запрошують на перегляд культової "Ідіократії"

Культура 12:31, 19.04, 2019

Відома кінокомедія розповідає про суспільство, в якому деградували освіта й інтелект, а всі потреби громадян звелися до звичайного споживання і розваг.

"Ідіократія" (англ. Idiocracy) – американський сатиричний фантастичний комедійний фільм 2006 року режисера Майка Джаджа. У головних ролях: Люк Вілсон, Майя Рудольф, Декс Шепард і Террі Крюс.

Фільм розповідає історію двох людей, які беруть участь у надсекретному військовому експерименті глибокого сну та пробуджуються 500 років потому в похмурому суспільстві, де реклама, комерціалізація та культурний антиінтелектуалізм отримали масове поширення.

Це призвело до виникнення бездумного суспільства, позбавленого інтелектуального інтересу, соціальної відповідальності та когерентних понять справедливості й прав людини. Зокрема, в цьому середовищі президентом США стає порноактор та професійний реслер Двейн Камачо.

Перегляд фільму відбудеться 20 квітня в Підземний Перехід Ваґабундо (вул. Пилипа Орлика, 7). Початок о 18.00.
18+
Вхід вільний за умови попередньої реєстрації:
https://forms.gle/KKCJ88mgG91mreS3A

Під час події буде проводитись добровільний збір коштів. Всі грошові пожертви підуть на підтримку ініціативи Освіта Нова – альтернативна освіта для дітей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: