fbpx

Колишній мер, а сьогодні депутат Анушкевичус ігнорує сесії міської ради, – Савчук

Політика 12:03, 06.04, 2016

Секретар Івано-Франківської міської ради Оксана Савчук розповіла про роботу ради та депутатів-прогульників.

Одним із найбільш затятих прогульників є колишній міський голова Івано-Франківська, сьогодні депутат від УНП Віктор Анушкевичус, повідомила сьогодні на прес-конференції Оксана Савчук

"У нас є одна людна, яка відсутня з поважних причин. Другим серед прогульників є екс-міський голова Віктор Анушкевичус. Він був тільки на одній сесії, на інші він не з’являвся і не повідомляв про причини відсутності. Також він не повідомив нам про свої дні прийому громадян на окрузі. Я думаю, найближчим часом він працюватиме і виконуватиме свої обов’язки, бо саме представники УНП дуже дисципліновано працюють на своїх округах і на сесії", – зазначила Савчук.

Вона також повідомила, що кілька депутатів міськради досі не визначилися, у яких депутатських комісіях хотіли б працювати. Через це недоукомплектованими залишаються депутатські комісії з питань підприємництва, з питань депутатської етики. 

На разі, за словами Оксани Савчук, зарано говорити, наскільки результативною є чинний склад міської ради: оцінювати варто за кілька років. А поки що, на її думку, "працюється у раді плідно і весело". 

Оксана Савчук також повідомила, що вийшла зі складу засновників ТОВ "Комунальні інвестиції", яке впродовж останніх років отримує найбільші підряди від КП "ЄРЦ" (тепер  КП "МІУК"). Єдиним засновником підприємства залишився член міськвиконкому від "Свободи" Михайло Сеньків. Як писав КУРС, недавно на конкурсі "МІУК" "Комунальні інвестиції" знову отримали найбільше замовлення. 

 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: