fbpx

Колишня “регіоналка” поскаржилася у прокуратуру Калуша на кандидата у нардепи

Політика 09:04, 10.10, 2014

На головного "автомайданівця" та кандидата в нардепи Володимира Павліва подали скаргу до прокуратури.

Причиною цього став відкритий лист до голови Калуської РДА Миколи Жовніра, направлений йому громадською організацією "Автомайдан Калущини" ще 17 вересня, передають Вікна. В ньому "автомайданівці" попросили очільника району звернути увагу на проблему кадрів та, зокрема, вимагали позбутися всіх корупціонерів та зрадників, які за правління попередньої влади були членами Партії регіонів.

В цьому ж листі "автомайданівці" звернулися і до конкретних осіб, зокрема, Наталії Савчук, Оксани Савчук та Галини Янів. Їх "автомайданівці" попросили добровільно звільнити посади. У листі також було зазначено, що у разі невиконання вимоги в десятиденний термін вони залишають за собою право "вдатися на більш дієвих засобів".

Очевидно, ці слова і налякали колишню “регіоналку” Наталію Савчук, яка звернулася у прокуратуру із заявою про образу гонору. Вона також вказала, що боїться за своє життя, оскільки в листі на ім’я голови РДА вбачає загрозу.

Своєю чергою Володимир Павлів зазначив, що, пишучи про дієвіші заходи, "автомайданівці" мали на увазі пікетування чи інші заходи, не заборонені законом.

В той же час "Автомайдан" розцінює скаргу, подану на Володимира Павліва до прокуратури, як один із варіантів тиску, оскільки той балотується до Верховної Ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: