fbpx

Команда фільму "Сквот32" зустрінеться з франківськими студентами. ВІДЕО

Культура 09:50, 27.02, 2019

У рамках промокомпанії фільму передбачається проведення у лютому-березні мотиваційних зустрічей зі студентами найбільших університетів в 11 областях України.

Так, у Івано-Франківську 28 лютого 2019 року о 12.00 в ПНУ ім. В. Стефаника, вул. Шевченка, 57, ауд. 25 (центральний корпус) відбудеться зустріч зі студентами. Спікерами зустрічі виступають продюсери кінострічки, учасники творчої групи, актори та інші.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Гарнет Інтернешнл Медіа Груп" є виробником повнометражного національного художнього фільму "Сквот32", що створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Фільм є режисерським дебютом молодого українського режисера Олександра Лідаговського та вийде у всеукраїнський прокат з 11 квітня 2019 року.

Як писав КУРС, у стрічці знявся івано-франківський актор Іван Бліндар.

Довідково

"Сквот32" – це історія сучасної української молоді, яка знаходиться в пошуках себе та свого місця в божевільному ритмі мегаполісу, про молоду незалежну Україну та нове покоління героїв нашого часу. Фільм об’єднав з різних міст України талановиту молодь, яка є обличчям та майбутнім нашої країни та яка, незважаючи на свою популярність за кордоном, залишається на Батьківщині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: