fbpx

Команда Івано-Франківської області стала переможцем чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків

Суспільство 21:19, 31.03, 2015

У Вінниці відбувся чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту у закритих приміщеннях серед юнаків, у якому взяли участь 14 команд.

У чесній безкомпромісній боротьбі першість виборола команда Івано-Франківської області, продемонструвавши волю до перемоги та високі результати. Хлопці по повній виклалися в особистих заліках, і це закономірно, адже саме івано-франківська команда є базовою для формування юнацької збірної України, яка буде брати участь у майбутньому VI Чемпіонаті світу з ППС, який відбудеться у Гродно у серпні цього року. Про це повідомили КУРСу в ДСНС в Івано-Франківській області.

Команда з Прикарпаття здобула дві золоті та одну бронзову медалі, що стали запорукою успіху. Такі високі результати стали можливі завдяки підтримці та розумінню начальника ДСНС в області Володимира Чернецького, спонсорській допомозі осіб та організацій, завдяки яким були створені оптимальні умови для тренування, які проходили на високому рівні і передбачали все необхідне як для тренувань, так і для відпочинку та відновлення сил.

Начальник У ДСНС в області Володимир Чернецький за високі спортивні досягнення нагородив команду юних спортсменів грамотами та подарунками, підкресливши, що й надалі вони можуть розраховувати на підтримку та допомогу для досягнення високих результатів.

Також за активну громадську позицію та популяризацію пожежно-прикладного спорту на Прикарпатті спонсорам, зокрема народному депутату Олександру Шевченку, ТзОВ "Прикарпатський торговий дім", спортивному клубу "Альянс", Євгену Цяпалу та Любомиру Пасічняку були оголошені подяки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: