fbpx

Команда "Кіборгів" заявила про викрадення та незаконне поширення стрічки

Культура 11:51, 21.02, 2018

Версії кінофільму "Кіборги", які зараз розповсюджуються в Інтернеті, є незаконними піратськими копіями.

Команда фільму "Кіборги" заявила про викрадення й незаконне поширення піратами копії стрічки.

"Усі версії, які розповсюджують зараз в інтернеті, є незаконною піратською копією фільму,  написала команда фільму на своїй сторінці у Фейсбук.  Ми вважаємо неприпустимим жодне нелегальне копіювання та розповсюдження інтелектуальної власності навіть з патріотичною метою. Кошти, які зібрали за показ фільму, підуть на сплату податків, щоб підтримати наших хлопців на передку. А також у Фонд "Повернись живим" на підтримку сімей загиблих кіборгів".

На цю заяву відреагували користувачі соцмережі, інформує Газета.ua. Просять вибачення за перегляд піратської версії та запитують, де оплатити штраф.

"Куди перерахувати гроші за штраф? Я позбавлена фізичної можливості йти в кінотеатр, а подивитися дуже хотілося. Я з радістю зроблю це. Робота того варта. І нас, таких, готових сплатити, дуже багато",  пише Інна Сорокіна.

"Добрий день! Там, де я живу, кінотеатру немає. Подивитися в інтернеті  єдина можливість. Скажіть тоді, будь ласка, куди я можу перерахувати гроші за перегляд",  запитує Марина Орел.

"Друзі, а де можна подивитися цей фільм онлайн? Я за кордоном і можливості дивитися в кінотеатрі немає. Буду вдячний за посилання. Готовий заплатити за перегляд",  написав Ігор Бобрищев.

"У окупованого Донбасу немає іншого виходу. Вибачте. Дуже багатьом хочеться подивитися",  каже Анжела Нюанс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: