fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Команда незнайків засіла в будинку Івано-Франківської ОДА, – франківська активістка не отримала відповіді на звернення впродовж терміну, визначеного законом

Команда незнайків засіла в будинку Івано-Франківської ОДА, – франківська активістка не отримала відповіді на звернення впродовж терміну, визначеного законом

Суспільство 17:40, 31.08, 2015

Йдеться про звітність з виконання обласної Програми підтримки сімей загиблих і постраждалих майданівців, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в АТО. Звернення про таку до голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука 28 липня подала координатор волонтерської групи "Поранені SOS" Наталія Сербин.

Цей випадок активістка описала у соцмережі Фейсбук. 

“Минуло більше місяця, як я подала звернення до голови ОДА про звітність щодо виконання обласної Програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року до 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в АТО. Мою ініціативу підтримали активні ГО міста. Не було не те що відповіді, а навіть телефонного дзвінка. Ось така мила співпраця голови ОДА з інстититутами громадянського суспільства”, – написала Наталія Сербин.

1

Голова ОДА не вважає за необхідність звітувати перед учасниками бойових дій та волонтерами, як за його підписом були витрачені кошти, в якій кількості і для кого, робить висновок активістка.

“ОДА – це така собі установа, яка обслуговує представників бізнесу, які прийшли робити в області реформи. Також служить для створення доброї їм піар-кампанії на місцеві вибори. Голова ОДА не знає, які документи підписує, а заступники не знаю, які документи несуть на підпис). Команда НЕЗНАЙКІВ засіла в будинку ОДА)”,  не приховує сарказму Наталія Сербин. 

Нагадаємо, що термін реагування на звернення громадян – 30 днів з дня його реєстрації. 

“Зареєструвала сьогодні звернення до Голови ОДА про стан виконання обласної програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій на Майдані та всіх учасників АТО. Дякуємо всім, хто долучився. Чекаємо на звітність”,  звітувала 28 липня ц. р. також у Фейсбук Наталія Сербин. 

На допис у Фейсбук відреагував начальник Департаменту інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Ігор Дебенко. У своєму коментарі він зіслався на Департамент соцполітики. 

2

 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: