fbpx

Комбати-депутати будуть боротися з агентами ФСБ

Політика 18:58, 10.12, 2014

Комбати, які стали народними депутатами, розповіли сьогодні про те, чим вони будуть займатись у Верховній Раді.

Про це вони розповіли під час прес-конференції, передає кореспондент Телеканалу новин "24".

"Збройні сили України, вони родились з тогочасних подій Радянського Союзу, тому у нас величезна кількість агентів ФСБ, величезна кількість Кремля. І наше завдання буде їх виявляти, і щоб вони відповідали перед законом України", – повідомив народний депутат Володимир Парасюк.

Крім того, він зазначив, що депутати-комбати будуть боротися з бюрократичної процедурою надання статусу учасників АТО добровольчим батальйонам, а також займатимуться питанням соціального забезпечення сімей загиблих.

Нардепи повідомили, що на найближчих засіданнях комітету Верховної Ради з національної безпеки планують заслухати звіти та плани роботи силових відомств, зокрема, МВС, ГПУ, СБУ та Міноборони, а також міністерства інформаційної політики.

В той же час, депутат Семен Семенченко окреслив три основні напрямки, на яких він планує зосередити свою увагу.

"Організація міжнародної підтримки України. Друге  побудова нормальних та боєздатних Збройних сил та Служби безпеки. Третє  це боротьба з корупцією. Ми збираємось, знаходячись в законодавчій гілці влади та використовуючи підтримку народу, брати активну участь на всіх трьох напрямках",  повідомив народний депутат, комбат батальйону "Донбас" Семен Семенченко.

Семенченко зазначив, що комбати не будуть лінуватися вставати з депутатських крісел і будуть їздити в АТО перевіряти інформацію чиновників на місцях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: