fbpx

Комісія оголосила директором ЗОШ №6 депутата міської ради Василя Ревчука – батьки йдуть до суду. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 19:21, 26.11, 2018

Сьогодні конкурсна комісія з чотирьох претендентів обрала переможця конкурсу на посаду директори школи №6 імені Івана Ревчука. Ним став депутат Івано-Франківської міської ради Василь Ревчук.

На посаду директора ЗОШ №6, окрім Василя Ревчука, претендували ще три кандидати. Вчителька образотворчого мистецтва ЗОШ №6 Леся Гринів, вчителька української мови та літератури №5 Галина Малишкіна та освітянин Орест Кіндрат.

Сьогодні члени комісії заслухали перспективні плани розвитку школи, які представив кожен із кандидатів.

Як повідомила голова комісії, секретар Івано-Франківської міської ради Оксана Савчук, напередодні відбулася попередня зустріч з кандидатами, комісія перевірила всі документи. Після того претенденти написали письмовий іспит, за його підсумками всіх допустили до останнього етапу конкурсу. Відтак відбулися зустрічі з кандидатами на посаду директора школи за участю батьків і вчителів.

Після того, як кандидати представили перспективні плани розвитку, Савчук поставила кандидатури на голосування. Семеро з 12 підтримало на посаду Василя Ревчука, четверо – представника школи Лесю Гринів, один – не підтримав жодного.

По завершенні голосування до зали увійшли батьки учнів шостої школи і обурилися, що комісія до них не дослухалася. Вони написали кілька звернень на підтримку Лесі Гринів, а також лист-прохання не призначати на посаду Василя Ревчука. Їх також обурило те, що комісія визначила переможця лише за результатами розгляду планів перспективного розвитку і не врахувала попередні етапи конкурсу – письмовий іспит і ситуативне завдання.  

Після перепалки з членами комісії батьки повідомили, що оскаржуватимуть результати конкурсу у суді, а новообраного директора не допустять до роботи.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: