fbpx

Компанія "Tykafurlux" відзначила 30-річчя. ФОТО

Суспільство 19:15, 24.01, 2019

Сьогодні свій 30-річний ювілей відзначає одне з найбільших підприємств хутрової галузі України – компанія "Tykafurlux".

Історія створення та діяльності сьогодні уже добре відомого бренду “Tykafurlux” є надзвичайно цікавою.

Момент підписання договору про створення СП “Tykafurlux” за участі Богдана Дарчина (генерального директора хутрофірми “Тисмениця”), Ігоря Зварича (комерційного директора хутрофірми “Тисмениця”),  Пітера Кауфмана (президента нідерландської компанії “Kaufmann Association N.B.”), Едуарда Разумєєва (заступника міністра легкої промисловості СРСР).

1

24 січня 1989 року Українське виробниче хутрове об’єднання “Тисмениця”, нідерландська компанія “Kaufmann Association N.B.”, німецькі фірми “Thorer&Co”, “Rosenberg&Lenhart” і мальтійська компанія “Imperial Products Ltd” підписали угоду про створення “Tykafurlux”. На час підписання це було перше спільне підприємство на території УРСР, яке стало яскравим прикладом успішних іноземних інвестицій в українську економіку. Після створення компанії було змонтовано нове обладнання та набрано 300 працівників на конкурсній основі, найкращі з яких проходили стажування у Німеччині, вивчаючи секрети вичинки хутра, та на Мальті, опановуючи майстерність пошиття верхнього одягу.

Вже наприкінці 1990 року вийшла перша продукція, а через два роки розпочало працювати сировинно-фарбувальне виробництво. Авторитет фірми у хутровій індустрії формувався завдяки унікальним традиціям бездоганної якості, ноу-хау та дизайнерським розробкам фірми, а також технології вичинки і фарбування. Від самого початку виробництво продукції за світовими стандартами було основною метою створення спільного підприємства. І сьогодні можна з впевненістю сказати, що найвища якість вичинки та пошиття – головне досягнення колективу компанії.

Сьогодні “Tykafurlux” – це сучасне підприємство з українськими інвестиціями. Враховуючи тенденції сучасної моди, тут щороку створюють нові колекції хутрових виробів, оригінальні та різноманітні не тільки за моделями, але і за кольорами та видами хутра. Будучи брендом чисто європейського стилю, “Tykafurlux” випускає продукцію невеликими партіями,  тому кожен виріб – це відбірне хутро і ручна робота.

Колектив компанії завжди працює над тим, щоб ви отримували задоволення від чудової якості та вишуканості натурального хутра, бездоганного сервісу, уваги і професіоналізму спеціалістів своєї справи. Десятиліття в хутровому бізнесі показують, що “Tykafurlux” – це не просто бренд, це ціла історія любові до хутра, моди та чарівних жінок, що триває вже 30 років.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: