fbpx

Компоненти боєприпасів, які знайшли біля "Княгинина" у Франківську, відправили на експертизу, – СБУ. ФОТО

Суспільство 11:31, 15.09, 2018

Співробітники Служби безпеки України спільно з ГУ НП в області та спеціалістами вибухотехнічної служби при ГУ НП в області вилучили в Івано-Франківську компоненти боєприпасів.

У другій половині дня у четвер в чергову частину Управління СБУ в області надійшло анонімне телефонне повідомлення про залишений неподалік приміщення колишнього кінотеатру "Княгинин" (вул. Галицька, 40) підозрілий пакунок.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце для перевірки повідомлення, виявила поліетиленовий пакет з картонною коробкою всередині, де було три підривачі для 122-міліметрових реактивних снарядів до систем залпового вогню "Град", чотири підривачі до мінометних мін та ручна граната "Ф-1".

Засоби ураження вилучено з незаконного обігу і спрямовано на експертизу. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 – незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами, вибуховими речовинами.

СБУ просить громадян повідомляти про залишені в громадських місцях без нагляду підозрілі сумки, пакунки та предмети за цілодобовим номером телефону (0342) 59-03-03 або 102.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: