fbpx

Комунальні послуги можна буде сплачувати в розстрочку

Суспільство 09:34, 24.11, 2016

Кабінет міністрів України запровадив можливість оплати в розстрочку житлово-комунальних послуг громадянами, які не отримують житлові субсидії з тих чи інших причин.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні Уряду 19 жовтня 2016 року, Постанова № 744.

Голова Національної комісії з регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг Дмитро Вовк зазначає, що за заявою споживача комунальних послуг він може отримати розстрочку на місяць обігу і йому необхідно буде сплатити 50% рахунку, а решту необхідно буде сплатити рівними частками протягом квітня-вересня наступного року, до початку наступного опалювального сезону.

За словами Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, така ініціатива дозволить зменшити тиск на бюджет громадян, адже щомісячний платіж буде зменшено.

ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" наводить взірець бланку заяви, яку можна отримати і оформити в абонентському відділі:

 

 (найменування виконавця послугз централізованого опалення)

ЗАЯВА

Я,___________________________________________________________

(прізвище, ім’я та по батькові)

що проживаю за адресою _______________________________________

(адреса)

є власником (наймачем, орендарем) житлового приміщення (будинку садибного типу, квартири) і отримувачем послуг з централізованого опалення згідно з договором від ____ ________________ _______ р. № ____, прошу надати розстрочку на оплату послуг з централізованого опалення на опалювальний період 20 _____/ _____ року починаючи з _____________ 20 _____ року.

Гарантую у визначений строк здійснювати оплату 50 відсотків нарахованої плати за послуги з централізованого опалення протягом опалювального періоду та розрахованої і розподіленої рівними частинами протягом кожного місяця між опалювального періоду суми неоплачених 50 відсотків нарахованої плати за таку послугу.

Підтверджую відсутність субсидії на оплату послуги з централізованого опалення на опалювальний період 20 _____ / ______ року.

_____ ______________ 20 _____ р.__________ (підпис).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: