fbpx

Комунальники готують Калуш до зими

11:41, 21.11, 2014

Комунальники продовжують покращувати благоустрій Калуша - ремонтують дороги та готують дерева.

Так, днями КП "Калушавтодор" здійснювало ремонт тротуару біля Калуської загальноосвітньої школи №3 та парку культури і відпочинку ім. І. Франка. Раніше це ж підприємство заасфальтувало тротуари навпроти колишнього приміщення побуту та на "П’ятачку", які були зруйновані, коли КП "Водотеплосервіс" міняло трасу водопостачання. Крім того, "Калушавтодор" привів до ладу територію позаду приміщення архітектури, яке знаходиться на майдані Шептицького, повідомляє Калуш.інфо.

Щодо пошкоджених сходів на площі Героїв, на які часто скаржаться калушани, то їх ремонт переноситься на наступний рік:

"Даний об’єкт було заплановано виконати у цьому році, але оскільки були проблеми з фінансуванням і кошти не надійшли, то сходи планується відремонтувати вже в наступному році", – повідомив начальник відділу благоустрою та закупівель Калуської міської ради Юрій Бідюк.

Окрім ремонту тротуарів, комунальники активно займаються і підготовкою дерев до зими. Так, днями на центральних вулицях Калуша можна було спостерігати працівників із пилами та купи гілля:

"Комунальне підприємство "Калушавтодор" здійснює формувальну обрізку дерев згідно з ордером від управління житлово-комунального господарства КМР та дозволу еколога. Формувальна обрізка дерев полягає у зрізанні гілок, які можуть нести загрозу. Найперше ми проводимо обрізку на території дитячих садків та на центральних вулицях міста. Крім того, особливу увагу звертаємо на аварійні дерева, верби та тополі. Сьогодні (17 листопада. – Авт.), наприклад, проводимо ці роботи на вулиці Б. Хмельницького, уже завершили біля ДНЗ "Журавлик" та "Ластівка". Для здійснення формувальної обрізки маємо спеціальний кущоріз, який можна закріплювати на палиці, що дає змогу працювати навіть стоячи на землі, – повідомив заступник директора КП "Калушавтодор" Микола Давидюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: