fbpx

Комунальники Івано-Франківська повинні підготувати пропозиції до ВРУ щодо боротьби зі стихійною торгівлею

Суспільство 10:55, 25.11, 2014

Міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус доручив комунальникам та правоохоронцям підготувати пропозиції щодо боротьби зі стихійною торгівлею та сміттєзвалищами.

"Які зміни потрібно прийняти Верховній Раді, щоб побороти стихійну торгівлю в Івано-Франківську?" – спитав мер начальника "Муніципальної інспекції з благоустрою" Степана Кукулу.

"От немає такого в жодній країні світу. Де хочуть – там будку поставлять, подібну на псячу, тільки починаються претензії – це наїзд на бізнес. Ну, що хочуть, те і роблять", – розмірковує мер про стихійних торговців.

"А з цими псами у Меморіальному сквері, де пес ходить по могилах? В Австралії на пляж зайдеш, пес ще нічого не зробить, тебе оштрафують на півтори тисячі доларів. А тут демократію наші люди розвели", – обурюється міський голова.

Він доручив управлінню торгівлі МВК, комунальному підприємству "Муніципальна інспекція з благоустрою" та правоохоронцям підготувати пропозиції щодо впорядкування несанкціонованої торгівлі, боротьби зі стихійними сміттєзвалищами та вигулюванням собак у невстановлених місцях.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: