fbpx

Кондитер з Італії переїхав на батьківщину дружини у Коломию і відкрив кафе. ФОТО

Суспільство 15:19, 28.02, 2017

Італієць став цілковито коломиянином, коли у нього народилося двійко дітей, і повертатися на батьківщину наміру не має.

Власником коломийського кафе-кондитерської "У Карміна" є українсько-італійське подружжя, а кондитером тут працює чоловік власниці, коломиянки пані Надії – італієць Карміне Ді Костанцо.

Карміне – родом з Неаполя, де колись працювала наша краянка. Там вони познайомилися, одружилися, тепер виховують двох дітей – хлопчика Франческо та дівчинку Луїзу, пише "Дзеркало Коломиї".

Вперше на Україну Карміне приїхав на весілля до жінчиної двоюрідної сестри і, як пригадує пані Надія, тут йому дуже сподобалася, згодом сім’я вирішила переїхати до Коломиї і розпочати тут власну справу – відкрити кафе.

"Праця кондитера нелегка – буває, з 7.00 до 22.00 працюю на кухні. Особливий нюанс – це інгредієнти, а в Україні відрізняється навіть мука, тому для приготування деяких десертів я замовляю італійські продукти, і борошно також", – розповідає Карміне.

Але на запитання журналістів, чи не хоче італієць повернутися на Батьківщину, Карміне відповів, що поїде туди хіба що на відпочинок.

Коломияни оцінили італійське "джелатто", морозиво домашнього виробництва за рецептурою з Неаполя від Карміне Ді Костанцо.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: