fbpx

Конференція TEDx IvanoFrankivsk 2015: Дмитро Крепак про спіралі життя і смерті в бізнесі та світову війну, що триває

Стиль життя 19:17, 13.06, 2015

В України є майбутнє тільки в тому випадку, коли вона подолає саму себе, вважає голова правління ПАТ "КредоБанк" Дмитро Крепак. "Економічний розвиток країни: як подолати самого себе?" – його доповідь на сьогоднішній конференції TEDx у Івано-Франківську.

Економіст та фінансит, львів'янин Дмитро Крепак жив у США, але повернувся в Україну після Помаранчевої революції. 

ріяв побачити зсередини, як після революції буде мінятися країна зсередини. Не шкодую про те, що повернувся, бо в Україні проживати кожен рік цікавіше, ніж 10 років у Америці", – представився аудиторії банкір.

Він запропонував поміркувати на тему війни, яка вже кілька десятиліть триває у світі і лише кілька років, як накрила Україну,  це економічна війна, війна за робочі місця й інвесторів, які їх створюють.

"Одне робоче місце на виробництві створює три робочих місця у суміжних галузях",  обґрунтував він, пояснюючи, чому воюють Франція з Німеччиною, Канада зі США, а в США  штат зі штатом.

Про спіралі життя і смерті в бізнесі, шанси України в цій війні, шлях до серця інвесторів і варіанти зміни самих себе Дмитро Крепак говорив у своїй доповіді. КУРС подає її повністю.

Дивіться також: Конференція TEDx IvanoFrankivsk 2015: Сергій Фіцак про нові технології і кохання. ВІДЕО

Дивіться також: Франківцям розповіли про проект Google з дослідження Місяця за участю українців. ВІДЕО

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: