fbpx

Конференція TEDx IvanoFrankivsk 2015: Оксана Скиталінська про силу рослин і рецепти здоров'я від мольфара Нечая. ВІДЕО

Стиль життя 21:44, 13.06, 2015

Харчування має бути кольору веселки, тоді їжа буде ліками. Відомий дієтолог Оксана Скиталінська на сьогоднішній конференції TEDx у Івано-Франківську з'ясовувала, чи знали карпатські мольфари біохімію.

У своєму виступі "Чи знали карпатські мольфари біохімію?" лікар-дієтолог, киянка Оксана Скиталінська поєдала знання відомого верховинськго мольфара Нечая, в якого брала уроки з народної медицини, і власні медичні знання та лікарський досвід.

Харчування кольору веселки, особливі властивості рослин та їх дія на захисні механізми організму, лікування з допомогою природних засобів та алгоритм здоров'я – виступ лікаря-дієтолога варто взяти на озброєння. І не тільки людям поважного віку, але й передовсім молодим – щоби, за її словами, не стати непотрібними природі і не вийти в тираж. 

Українське прислів’я "Як не зїм, то понадкушую"  дієтолог Оксана Скиталінська вважає скеруванням до дії і оптимальним варіантом, щоби застановитися на тому, що їсти і як жити.

Дивіться також: Конференція TEDx IvanoFrankivsk 2015: Сергій Фіцак про нові технології і кохання. ВІДЕО

Дивіться також: Франківцям розповіли про проект Google з дослідження Місяця за участю українців. ВІДЕО

Дивіться також: Конференція TEDx IvanoFrankivsk 2015: Дмитро Крепак про спіралі життя і смерті в бізнесі та світову війну, що триває. ВІДЕО

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: