fbpx

Конференція TEDx IvanoFrankivsk 2015: Сергій Добрянський про приватні дослідження Місяця і мотивацію до прориву. ВІДЕО

Стиль життя 18:33, 13.06, 2015

Прорив – це 3D-друк просто на Місяці. "3D printing on the moon" – тема виступу стратега команди Plan B проекту Google Lunar XPRIZE канадійця українського походження Сергія Добрянського на сьогоднішній конференції TEDx у Івано-Франківську.

Тема конференції TEDx IvanoFrankivsk 2015, яка відбулася сьогодні у Франківську, – "Від минулого – до майбутнього".

В її контексті той проект, що його збирається втілити з командою Plan B проекту Google Lunar XPRIZE Сергій Добрянський, це вже теперішнє. Його виступ КУРС подає повністю.

 

Канадієць українського походження Сергій Добрянський – учасник команди Plan B, яка бере участь у змаганнях, що організовує компанія Google (Google Lunar Xprize). 

Завдання, яке має здійснити лунохід, – пройти 500 метрів по поверхні Місяця і передати фото та відео науковцям на Землю. 

Серед спікерів конференції були редактор інтернет-видання "Українська правда" Севгіль Мусаєва-Боровик, учасники Несторівської групи Євген Глібовицький, Ярослав Грицак, Орест Друль та Мирослав Маринович, відома українська лікар-дієтолог Оксана Скиталінська, голова правління Кредобанку Дмитро Крепак, дослідник Київської школи економіки та автор VoxUkraine.org. Ілона Сологуб.

ІТ-галузь на ній представив співвласник компанії Softjourn франківець Сергій Фіцак.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: