fbpx

Конференція TEDxIvanoFrankivsk розкриє "іншу сторону" відомих спікерів. ФОТО

Суспільство 16:41, 04.04, 2019

15 червня в Університеті Короля Данила відбудеться П'ята конференція TEDxIvanoFrankivsk.

Конференція TEDxIvanoFrankivsk стане вже п’ятою в місті. Сьогодні організатори розповіли подробиці заходу.

Тема цьогорічної конференції: "Інша сторона" ("Other Side"), пише Sotka.

"Цьогоріч ми трішки змінюємо концепцію – люди будуть розповідати про свої думки, ідеї та досягнення під незвичним кутом – з іншої, невидимої суспільству сторони. Ми поговоримо про емоції та мотивацію, практику та помилки, яких не варто повторювати на шляху до успіху", – сказав проектний менеджер TEDxIvanoFrankivsk Михайло Джогола.

Ліцензіатка TEDxIvanoFrankivsk Христина Вінтонів розповіла, що тему спікери інтерпретуватимуть у двох напрямках: у центрі людина або напрям чи вид діяльності.

"Відомі широкому загалу спікери розповідатимуть про іншу сторону своєї особистості, невідому публіці. Люди з менш відомими іменами, але справжні фахівці у певній справі розповідатимуть про іншу точку зору на діяльність чи напрям, як наприклад спорт чи подорожі. Основна мета заходу – надихати, мотивувати і давати практичні знання. Ми в пошуках інноваційних ідей, ніж конкретних людей", – зауважила Христина Вінтонів.

Тему розкриватимуть 10-12 спікерів, імена яких організатори обіцяють оприлюднювати поступово. Сьогодні оголосили першу трійку:

  • відома українська письменниця і сценаристка Катерина Бабкіна;
  • доктор філософії, доцент кафедри економіки Школи менеджменту Уезерхед при Університеті Кейс Вестерн Резерв (США) Роман Шеремета;
  • керівник ІТ-компанії Lotatech Андрій Черніков.

Новинкою стало те, що одного-двох спікерів на конференцію оберуть серед охочих виступити. Для цього потрібно заповнити анкету за посиланням >> 

Для Андрія Чернікова участь у TEDxIvanoFrankivsk стала викликом та власним внутрішнім досягненням:

"Мені подобається формат TEDx – есенція сформованої, відшліфованої думки. Здатність за короткий час перевести увагу на речі, які не покажуть у вечірніх новинах, але які є тут поруч. Я буду говорити про енергію. Різну: природну і техногенну, творчу і руйнівну, внутрішню і зовнішню. Загалом – про іншу сторону того, що ми сприймаємо як розвиток".

Технічний координатор TEDxIvanoFrankivsk Олег Регуш розповів, що квитки можна придбати від 5 квітня за посиланням >>. Ціна стартує від 400 гривень.

Більше читайте на  Sotka.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: