fbpx

Коштом пацієнтки Івано-Франківський геріатричний пансіонат придбав машину

Суспільство 16:48, 23.01, 2015

Гроші від продажу своєї квартири пожертвувала в Івано-Франківський обласний геріатричний пансіонат пацієнтка з Городенки.

Надія Франківна Олійник – одна з п’яти пацієнтів Івано-Франківського геріатричного пансіонату, з якими під час свого візиту в заклад спілкувався міністр соціальної політики України Павло Розенко.

Вже шість років, як 77-літня Надія Олійник оселилася в будинку, де доживають віку самотні літні люди.

"Я з Городенки. Ветеран праці, 38 років у місцевій лікарні відробила. Мала чоловіка, що хворів на цукровий діабет. По лікарнях 42 роки микалися, так у лікарні і вмер, я догледіла. Поховала й сама лишилася, бо дітей Бог не дав. Але діти так не обійдуть, як нас тут обходять. Бо я бачу, що й тут багато хто дітей має, та й що з того…" – розповіла жінка.

За словами директора пансіонату Леоніли Дерев’янко, Надія Олійник продала свою квартиру в Городенці і передала гроші в пансіонат. За ці кошти для потреб закладу купили легковий автомобіль ВАЗ.

Міністр соціальної політики України Павло Розенко під час візиту на Прикарпаття відвідав Івано-Франківський обласний геріатричний пансіонат. Міністр оцінив рівень закладу як високий, зазначивши, що треба рухатися вперед і змінювати систему утримання таких і подібних закладів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: