fbpx

Богдан Юсипчук зіграє головну роль у новому гостросюжетному телесеріалі

Культура 18:46, 19.06, 2018

Стартували зйомки детективного серіалу власного виробництва каналу 2+2 "Ментівські війни. Харків". Головні ролі виконують Артем Позняк, Богдан Юсипчук та Сергій Листунов.

"Ментівські війни. Харків" – 40-серійний детективний серіал про кримінальні події, які розгортаються на вулицях Харкова. Керівник карного розшуку Харківського ГУВС, вольовий майор Андрій Гордієнко та його друзі, оперативні співробітники відділу  Богдан Харченко і Дмитро Воронов – зіштовхуються зі складними й заплутаними злочинами, коріння яких часто йде в далеке минуле, чи з серією непов’язаних між собою вбивств, які трапляються в місті протягом однієї доби.

Принциповість, службовий обов’язок і кодекс честі змушують головних героїв розпочати нерівну боротьбу проти "кримінального світу" Харкова. Та найскладніші не ті злочини, в яких немає видимого мотиву, а ті, в яких виявляються замішані "перевертні в погонах".

"Динамічні історії, захопливі розслідування, неочікувані злочини та харизматичні герої – вже цієї осені глядачі побачать в серіалі "Ментівські війни. Харків",  розповідає Олеся Пазенко, головний редактор телеканалу 2+2.

У головних ролях: Артем Позняк, Богдан Юсипчук, Сергій Листунов, Таніта Малкова (Тетяна Ожелевська), Анастасія Рула.

Прем’єра 40-серійного гостросюжетного серіалу "Ментівські війни. Харків" запланована на осінь 2018 року.

Нагадаємо, косівчанин Богдан Юсипчук зіграв одну з головних ролей в культовій драмі "Гвардія". А нещодавно найкрасивіший чоловік світу Богдан Юсипчук увійшов до журі проекту "Модель XL"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: