fbpx

Косівського поліцейського, який попався на хабарі, взяли під варту

Суспільство 13:35, 19.01, 2018

Івано-Франківський міський суд визначив міру запобіжного заходу для інспектора сектору реагування патрульної поліції Косівського ВП ГУ НП, якого затримали на хабарі у 12 тис. грн.

Як писав КУРС, 30-річний старший лейтенант, інспектор сектору реагування патрульної поліції Косівського ВП Національної поліції Руслан Россоха вимагав у водія-порушника 12 тисяч гривень за нескладання на нього постанови про водіння у нетверезому стані.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище).

Гроші горе-поліцейський отримав у три прийоми, попався на останньому транші.

"Оцінивши надані докази та заслухавши позиції сторін по справі, Івано-Франківський міський суд ухвалив застосувати щодо підозрюваного 1987 року народження міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Оскільки злочин, у якому підозрюють вказану особу, носить ненасильницький характер, то згідно із законом судом також було визначено альтернативний запобіжний захід у вигляді грошової застави", – повідомили у прес-службі Івано-Франківського міського суду.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: