fbpx

КП "Центр розвитку міста та рекреації" хоче орендувати 1300 квадратів за 1,2 грн у рік

Суспільство 19:06, 20.04, 2016

Комунальне підприємство "Центр розвитку міста та рекреації" звернулося до Івано-Франківської міської ради з проханням надати в оренду нежитлові приміщення площею 1305,1 кв. м за 1,2 гривні на рік.

Проект рішення виноситься на наступну сесію Івано-Франківської міської ради. Перед тим питання розглянула депутатська комісія з питань оренди та приватизації комунального майна.

Приміщення, на які претендує "Центр розвитку міста та рекреації", на першому та другому поверхах східної трибуни центрального міського стадіону "Рух" по вулиці Чорновола, 128. Договір оренди планують укласти до 31 березня 2019 року.

"В Ротару (екс-керівник міського парку – КУРС) була одна комора на 50 квадратів. Нащо їм аж 1300 квадратів?… Та це пів-Арсена",  зауважив голова комісії Сергій Гаєвський.

За словами директора департаменту комунальних ресурсів Ігоря Гриненька, корисної площі у тих приміщеннях лише 633,5 кв. м.

Депутатська комісія вирішила зробити виїзне засідання на стадіон "Рух", аби на місці з'ясувати, наскільки доцільно за 1,2 гривні на рік віддавати "Центру розвитку міста та рекреації" приміщення площею 1305,1 кв. м.

Нагадаємо, замість комунальної організації "Міський парк культури та відпочинку ім. Т. Шевченка" Івано-Франківська міська рада створила КП "Центр розвитку міста та рекреації".

Як повідомляв КУРС, недавно міськвиконком вирішив запропонувати на сесію проект рішення про передачу в оренду підприємству голови фракції "Свобода" Романа Онуфрієва приміщення на вулиці Чорновола, 23 площею 459,1 кв. м.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: