fbpx

Критерії вибору швейцарських годинників: види матеріалів

Суспільство 12:22, 08.05, 2019

Кожен з нас хотів би мати на руці годинник, на якому красується заповітний напис "Swiss Made". Він означає високі стандарти якості, які діють у країні засніжених гірських вершин і найчистіших озер. Це точність і легендарна надійність продукції, що вийшла зі швейцарських мануфактур.

Що краще підкреслить смак і статус, ніж виготовлений у Швейцарії годинник, що красується на руці власника. Виникає логічне запитання: де придбати твір годинникового мистецтва з магічним клеймом "Swiss Made" і не розчаруватися? Зверніться в інтернет-гіпермаркет брендових аксесуарів Імідж, де в широкому асортименті представлені швейцарські годинники на будь-який смак і гаманець.

Матеріали корпусів і скла

Спробуємо розібратися, з яких матеріалів роблять корпус і скло швейцарських годинників.

Найбільш уразливі частини будь-якого годинника – це корпус і скло. Тому для їх виготовлення використовують найбільш зносостійкі матеріали.

  • Корпус
  1. Нержавіюча сталь марки 316L. По-іншому хірургічна або ювелірна сталь – найпопулярніший матеріал для виготовлення корпусу годинника. Гіпоалергенна, міцна і благородна, що не втратить блиску ні в солоній воді, ні під палючим сонцем.
  2. Ще швейцарці люблять ексклюзивну сталь марки 904L. Вона ще більш міцна і стійка до корозії. Але не кожен виробник має обладнання для роботи з такою сталлю. Якщо побачите на годиннику клеймо з цією маркою сталі, беріть не сумніваючись. Такі годинники довгі роки будуть мати вигляд нових.
  3. Титан. Унікальний колір і непередавані відчуття від зіткнення з цим металом вам забезпечені. Титан має низьку теплопровідність – будь-які перепади температури на вулиці не змінять комфортну температуру годинників на руці. До того ж годинник з титановим корпусом неймовірно легкий і абсолютно не відчувається на руці.
  4. Золото і платина. Годинники з дорогоцінних металів – це не тільки пристрій для визначення часу, це предмет розкоші, статусний аксесуар і прикраса одночасно. Такі годинники не втратять згодом своєї цінності. Як сімейну коштовність їх можна передавати від батька до сина.
  • Скло
  1. Сапфірове скло. Швейцарці віддають перевагу саме цьому матеріалу. Причин цього кілька: унікальна твердість – подряпати таке скло під силу тільки алмазу, прозорість – навіть через багато років таке скло не втратить своєї кришталевої прозорості, не має відблисків.
  2. Мінеральне скло. Виготовляється з кварцового піску, загартовується і формується. Володіє високою міцністю, піддається поліровці, має більш низьку в порівнянні з сапфіровим склом вартість.
  3. Пластикове або полікарбонатне скло.Чого точно не зустрінеш в швейцарському годиннику, то це пластикового скла. Тому якщо вам пропонують швейцарський годинник з пластиковим склом – обходьте такого продавця стороною.

1

Гарантовано якісний швейцарський годинник ви можете купити тільки у надійного продавця. Ви можете подивитися на сайт інтернет-гіпермаркету брендових аксесуарів Imidge – і напевно підберете для себе відповідну модель швейцарських годинників.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: